Despre noi

Echipa Realist cu experiența locală și internațională de cel puțin 10 ani vă va ajuta sa rămâneți în contact cu Realitatea pieței imobiliare, care se află într-o schimbare permanentă.

De asemenea pentru că procesul de căutare are surprizele sale, tot aici veți putea adresa întrebările dvs. Realist Estate Agency este primul pe piață ONE-STOP SHOP ce vă oferă asistență și consultanță completă pe parcursul întregului proces de vânzare, cumpărare sau închiriere a imobilului.

În Realitate însă lucrurile stau diferit. Solicitarea ajutorului unui realtor profesionist, vă ajută să stabiliți prețul maximal corect, vă consultă în privința aspectelor tehnice ale tranzacției, e un ajutor în negocieri, vă oferă mai multe opțiuni și vă economisește timpul și efortul.

Tranzacțiile imobiliare se pot dovedi a fi un proces mai complicat decât se crede. La prima vedere, încheirea unei tranzacții pe cont propriu poate suna atractiv – prin evitarea unui comision către un intermediar.

Administrând proeicte investiționale proprii, echipa noastră cu un nivel înalt de integritate, etică, reponsabilitate personală și profesională, crează soluții personalizate și o abordare inovativă pentru fiecare din clienții noștri.

“Un expert bun, nu iți va spune doar ceea ce vrei să auzi, dar ceea ce Trebuie să știi“
figure
building
Phone

Call Center