Închide
Închide
+373 78 206 206
close
realist-ro_link pop-up__realist-ro pop-up__realist-ro
expert

Expert Finanțare

Ce bancă comercială oferă cel mai bun credit? Ce bancă oferă cea mai mică dobândă? CEL MAI BUN CREDIT - este o noțiune total diferită de la caz la caz. Un pas adesea ignorat, dar care te poate ajuta enorm în alegerea celei mai bune metode de finanțare, este să apelezi la serviciile unui broker financiar. Nu te costă nimic! Brokerul Financiar găsește pentru dumneavoastră cea mai avantajoasă ofertă de credit.

expert

Expert Juridic

În procesul de legalizare a tranzacțiilor de vânzare, cumpărare sau închiriere a unui imobil, sunt implicate multiple etape la nivel juridic. Acestea includ prezentarea anumitor acte la biroul notarial, costurile notariale asociate, și înregistrarea dreptului de proprietate. Toate aceste aspecte juridice sunt doar câteva dintre elementele implicate într-o tranzacție imobiliară. Pentru a facilita procesul și a asigura transparența, apelați la serviciile Expertului Juridic Realist.

expert

Expert Marketing

Aveți un imobil pe care vreți să vindeți sau să dați în chirie? Modalitățile prin care puteți promova proprietatea sunt în permanentă schimbare. Promovarea anunțului sau obiectului, poate fi făcută prin intermediul mai multor platforme și canale de promovare. De la Expertul Marketing veți primi cele mai personalizate recomandări și soluții.

expert

Expert Evaluare

Pentru un cumpărător, problema «prețului corect» apare din primele momente de contact cu o proprietate sau alta, cu mult înainte de o decizie de achiziție sau vânzare. Valoarea unei locuințe este dictată nu doar de caracteristicile sale fizice, ci și de stadiul de evoluție a pieței. Odată „conectat” la realitatea pieței, puteți merge mai în profunzime: una din metodele folosite de către specialiștii în domeniu pentru evaluarea proprietății, este comparația cu alte oferte similare. Dacă aveți nevoie de informații cât mai concrete, contactați:

expert

Expert Asigurare

Expertul de asigurări este un consultant specializat în desfășurarea activităților de management al riscului. Scopul principal al activității este reducerea sau eliminarea riscurilor la care sunt expuse bunurile și profiturile clienților săi. Pentru Identificarea, Evaluarea, Controlul și Tratamentul riscurilor, apelați Expertul de Riscuri al Realist Estate Agency.

expert

Expert Administrarea Proprietății

Potrivit legislației în vigoare, în obligațiile unui locator, intră predarea imobilului într-o „stare bună de funcționare”. Iată, aspectele majore de care ar trebui să țineți cont din acest punct de vedere: renovarea, curățenia, amenajare și dotări, dar și dreptul la inspectarea proprietății, transferul la timp a plății, asigurarea bunurilor, mentenanța etc. Soluția ar fi să apelezi la serviciile Expertului de Administrare a Proprietății!