Realist Estate Agency: un nume în care poți avea încredere!

Realist Estate Agency: un nume în care poți avea încredere!
14
Iulie

Cumpărarea unui imobil este probabil una dintre cele mai importante tranzacții financiare din viața oricărei persoane. Este necesar să abordăm această problemă cu o conștientizare profundă, deoarece de multe ori decizia greșită poate afecta foarte mult calitatea vieții dumneavoastră, iar rezolvarea problemei poate dura ani întregi.

Agenția de experți imobiliari REALIST Estate Agency prin activitatea sa, caută nu numai să ajute locuitorii din țară să aleagă o proprietate pentru cumpărare sau închiriere, dar, în primul rând, încearcă să ajute fiecare cumpărător să abordeze în mod conștient o investiție atât de serioasă precum tranzacțiile imobiliare.

O filosofie nouă

REALIST nu este doar o companie imobiliară, ci este o echipă de experți, cu peste 10 ani de experiență regională și internațională, care vă vor ajuta să rămâneți în contact constant cu realitatea, adesea, schimbătoare a pieței imobiliare.

Cu ajutorul unui expert, veți primi nu numai cel mai bun preț posibil, o gamă largă de obiecte și suport complet în negocieri, dar și acces la toate aspectele tehnice ale tranzacției (care, adesea, stau la baza majorității erorilor sau neînțelegerilor).

Clienții cred adesea că, dacă vin singuri la compania de construcție, atunci obțin cel mai bun preț. Dar realitatea este diferită, cunoscând situația din interior, pentru clienții săi Realist obține maximul posibil, iar clienții nu plătesc pentru asta, întrucât REALIST lucrează pentru cumpărători fără comision.

„Lucrăm doar cu companii de construcții de încredere și este important pentru noi să fim sinceri cu clienții, oferim doar ceea ce am cumpăra noi înșine. Doar această filosofie fidelizează clienții pentru o viață întreagă.”, spune Leonid Barbaian, Director general al Realist Estate Agency și co-fondator al companiei.

Misiunea REALIST este de a schimba opinia greșită a locuitorilor Republicii Moldova despre agenții imobiliari, de a asista și coordona corect procesul tranzacției imobiliare și de a conștientiza maximal, pe termen lung, consecințele unei decizii luate greșit.

 

Din păcate, populația țării noastre nu are prea multă încredere în agenții imobiliari. Cineva consideră că li se va oferi un obiect rău în mod intenționat, deoarece există o înțelegere între agentul imobiliar și vânzătorul imobiliar. Altora le este frică să contacteze agenția, pentru că nu vor să plătească un comision, alții sunt siguri că pot desinestătător găsi oferte mai ieftine.

„În primul rând, încercăm să eliminăm toate aceste stereotipuri, întrucât ajutăm cumpărătorul, să-și determine corect nevoile, să analizeze bugetul propriu să elimine riscurile. Abordăm orice tranzacție imobiliară ca investiție pe termen lung.”, ne povestește expertul imobiliar Victoria Volovei.

Detalii în timpul alegerii imobilului

Când cumpărați proprietăți imobiliare, trebuie avut în vedere faptul că există multe „capcane” la care merită să fiți atenți, iată doar câteva exemple dintre ele:

• calitatea drumurilor;

• presiune scăzută a apei în apartament;

• calitatea scăzută a construcției;

• deteriorare în perspectivă a fațadei;

• trotuare stricate sau lipsa acestora;

• număr insuficient de locuri de parcare etc.

Pe site-ul oficial realist.md, aveți la dispoziție informație de specialitate  în trei limbi (română, rusă, engleză). Mai multe detalii despre procesul tranzacției, achiziției și arendarea bunurilor imobiliare puteți găsi în compartimentul Sfaturi de la Realist.

Experții REALIST îi ajută pe clienți să înțeleagă complexitatea ofertei, îi determină să facă alegerea corectă.

„Echipa noastră, cu un nivel ridicat de inteligență, responsabilitate personală și profesională, creează soluții personalizate pentru fiecare client. Acest fapt, îi ajută pe cumpărători să evite multe erori în achiziționarea bunurilor imobiliare sigure și confortabile ”, ne povestește Victoria Sîrghi, directorul departamentului Business Estate.

Nu este obișnuit să punem clienții „în flux”, specialiștii companiei sunt interesați, în primul rând, să ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Prin urmare, fiecare client are ocazia să-și aleagă propriul specialist, exact acela în care care încredere.

Echipa REALIST este formată din experți care își iubesc cu adevărat munca și sunt conștienți de importanța muncii lor. Membrii echipei sunt specialiști în domeniul imobiliar care lucrează de mulți ani, ceea ce înseamnă că își prețuiesc numele și reputația.

One-stop shop

REALIST încearcă să simplifice soluția problemelor legate de imobile. Compania operează conceptul - One-stop shop, care oferă o gamă completă de servicii de consultanță și suport pentru tranzacții, de la selecția unui obiect până la alegerea finanțării și a asigurării.

Echipa agenției este formată din experți în - Imobiliare, Finanțe, Asigurări, Evaluare, Impozite, Juridice, precum și experți în Management și Marketing Imobiliar.

„Vă interesează care sunt posibilitățile pieței imobiliare în acest moment, ce surse de finanțare sunt disponibile, cum se calculează rentabilitatea unui obiect și vă asigurați că investițiile vor aduce profit pe termen lung, care sunt proprietățile falimentare, avantajele și dezavantajele unui anumit obiect etc. Puteți căuta răspunsuri la toate aceste întrebări sau puteți primi sfaturi profesionale de la experții noștri. Bazați-vă deciziile pe investiții strategice, pe cercetarea pieții imobiliare și experiența reală în domeniul vânzărilor.

 

Abordare responsabilă

S-a întâmplat așa că abordarea plății impozitului pe proprietate în Moldova, să zicem, este foarte diferită de mentalitatea europenilor. Când un investitor în străinătate decide să cumpere o proprietate, el consideră implicit impozitele ca făcând parte din această proprietate. În țara noastră, din păcate, mulți consideră această taxă drept ceva în plus și nu planifică în avans aceste cheltuieli. Totuși, o astfel de abordare pe termen lung dăunează, în primul rând, proprietarului obiectului. La urma urmei, mai devreme sau mai târziu se confruntă cu nevoia de a-și vinde proprietatea.

Specialiștii Realist Estate Agency sunt siguri: „Depinde de fiecare dintre noi cât de civilizată va fi societatea noastră. Cu acțiunile noastre zilnice, noi înșine alegem în ce spitale vor fi tratați părinții noștri, în ce școli vor merge copiii noștri, în ce țară vom trăi cu toții. Poate fi numit patriotism, dar în realitate este doar o viziune realistă asupra vieții ".

„Lucrăm foarte mult cu investitori străini. Investitorii nu consideră impozitele ca pe ceva din categoria cheltuielilor „opționale”. Dacă vrem să trăim într-o societate civilizată, ar trebui să învățăm același comportament responsabil”- ne povestește Eugeniu Doroș, Sef de department Residential Estate.

Experții Realist Estate Agency evaluează în mod rațional situația de pe piața imobiliară din Moldova. Ei își fixează obiective reale. Scopul principal este de a informa corect cumpărătorul, de a coordona corect tranzacțiile imobiliare și de a obține încrederea deplină în serviciile oferite de compania noastră.

Phone

Call Center